Programe Culturale

Gloria Solis

logo gloria solis negativ

Gloria Solis este un program tânăr, cu aspirații înalte și o misiune pe măsură. Scopul principal este de a promova cultura mondială și de a sublinia esențialul pe care îl are cultura în existența omenirii.

„Cultura este singurul mijloc de afirmare în fața omenirii de astăzi și în fața istoriei de mâine.” – Mircea Eliade

Goria Solis dorește să devină un program dinamic, care să organizeze o serie de evenimente și programe culturale cu scop educati-informativ sub forma de workshop-uri și spectacole.

” Am creat Gloria Solis, deoarece în toate țările care au avut cultura foarte vastă, s-a format un sistem de valori. ” – Mario Grosu
Reprezentanții de marcă care au rămas în țara natală, de exemplu Michelangelo, Leonardo da Vinci, Donatello au reușit să pună bazele unui sistem de valori, care au dus la nașterea unui curent cultural bine definit, în același timp cultivând gândirea și percepția populației în această privință.

În România, de-a lungul timpului, unii artiști, adevăratele genii au ales să plece din țară, pentru a se putea afirma.

Gloria Solis va lupta ca adevărații artiști să rămână în România, pentru a se putea forma un sistem de valori stabil și repere culturale.

Valoarea Atrage Valori

Valoarea atrage valori este un program educativ care va rula în perioada 2014 – 2016, în paralel cu toate festivalurile organizate in cadrul „Gloria Solis”.

Acesta are ca scop promovarea importanței culturii în orice civilizație și a conceptului de sistem de valori reale.