Take, Ianke și Cadîr

decembrie 01, 2019 · Ianke și Cadîr

Celebra comedie „Take, Ianke si Cadîr” de VI Popa a putut fi vazuta duminica, 6 noiembrie 2016, pe scena de la Teatrul Naţional Cluj-Napoca!
Timp de 2h si 30 min publicul au fost invitati sa redescopere o capodopera a teatrului romanesc, in noua si excelenta interpretare a unei echipe de actori clujeni, sa rada la replici celebre si sa se bucure de rasturnarile surprinzatoare de situatie, sa planga la finalul cu happy-end si sa reconsidere ideea de Comunitate Europeana, imaginata aici de autor ca un model romanesc de multiculturalitate, poate singurul viabil in lumea de azi. Si daca acest model social – prin imperfectiunile asumate – genereaza comedia, partea de melodrama necesara unui contrapunct artistic eficient vine – cum altfel – dintr-o surprinzatoare si foarte libera reinterpretare a povestii din „Romeo si Julieta” – dar… trebuie sa vezi ca sa o crezi!
In distributie: Emanuel Petran (Take), Bacioiu Petre (Ianke), Ginuc Crisan (Cadir), Bogdan Bob Radulescu (Ionel), Alexandra Tarce (Ana), Radu Largeanu (Itic), Elena Ivanca (Safta) si Gigi Iordache (Strul).
Costume si decor: Hurghis Ana / Regia Chris Nedeea

Spectacol produs de Mario Dance Atelier

Foto: Stefan Badulescu