Spectacol Pasiune ~ 10.10.2011 ~

octombrie 10, 2011 · Spectacol Pasiune

În data de 14 mai 2011 a fost prezentat publicului în sala de studiu a atelierului „Mario Dance Atelier”, varianta restrânsă a spectacolului „Pasiune”. Patru balerine, un actor și un flautist, au transmis prin versuri de dragoste din poezia lumii și prin dans, într-o coregrafie și regie inedită, mesajul arzător al iubirii.

Din această variantă s-a dezvoltat show-ul „Pasiune” cu o durată de 60 de minute prezentat în data de 10 octombrie 2011 în sala mare a Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.

Regia si coregrafia au fost semnate de Mario Grosu.

Au interpretat: Teodora Barla – voce, Bob Radu – chitară și vioară, Răzvan Andrei Chelaru – actor.

Dansatori: Vlad Jucan, Roxana Cocis, Alexandra Cocus, Ingrid Poka, Stefania Gabor, Timea Santa, Izabela Santa, Mona Mandour, Daniel Moga, Dan Bob. În spectacol au fost abordate mai multe stiluri de dans: clasic, jazz, balet, dans modern, flamenco, contemporan și tango.

Este o premieră absolută cu o poveste despre iubire, trădare, răzbunare, iertare și forța de a o lua de la capăt.

Mario Grosu a oferit tinerilor care au facut parte din acest proiect, șansa de a lucra într-o companie privată de artă. Conceptul de spectacol s-a realizat în funcție de calitățile fiecăruia, indiferent că este dansator, actor sau muzician.