Nichita & Tango ~ 30.03.2013 ~ 18.05.2013 ~ 19.12.2013 ~

martie 30, 2013 · Nichita & Tango ·  

MARIO DANCE ATELIER a adus  în luminile rampei spectacolul “Nichita & Tango”, pe scena Teatrului Naţional din Cluj Napoca !!

Acest spectacol a fost prezentat spectatorilor de 3 ori, de fiecare dată cu acelaşi entuziasm.

“Nichita & Tango “, o întrepătrundere de dans, mişcare, sunet şi poezie, a avut premiera pe data de 30 martie pe scena Teatrului Național din Cluj-Napoca, un adevarat regal de dans și poezie într-un format scenic de mare finețe coregrafică și teatrală.
Momentele de body percution, au fost realizate de doi dansatori, Attila Szanto și Ovidiu Toti, aceștia fiind cunoscuți din prestațiile lor timp de patru ani în compania binecunoscută „Cirque du Soleil”.

Spectacolul a îmbinat într-un mod artistic fragmente din poezia de dragoste a lui Nichita Stănescu în acordurile pasionale ale tango-ului argentinian.

Premiera acestui spectacol s-a bucurat de mare succes și s-a jucat cu casa închisă. Spectacolul a putut fi vizionat și de spectatorii din orașele: Ploiești, Pitești, Targoviște, Craiova, Deva, în turnee de mare succes la public.

Spectacolul Nichita & Tango a putut fi urmarit de catre spectatori tot pe scena Teatrului National din Cluj în data de 18 mai si 19 decembrie 2013.  Actorii Emanuel Petran, Adriana Bailescu, Diana Roşca si Raluca Uzunov împreuna cu unsprezece dansatori, unul dintre dansatori, Sergiu Barbuş având de asemenea rol de actor, au rostit versurile lui Nichita Stănescu în ritmurile tangoului, într-un format realizat în premieră pe ţară.