DANCE EMOTION ~28.11.2015~ Galaţi

noiembrie 28, 2015 · Dance Emotion

La Teatrul Muzical, „Dance Emotion” cu trupa lui Mario Grosu

Plecat din Teatrul Muzical Galaţi, Marian (Mario) Grosu, actualmente conducătorul trupei „Mario Dance Atelier” din Cluj, a oferit gălăţenilor (veniți la teatru cu mare curaj, sub o ploaie torențială) un spectacol complet, plin de culoare, muzică şi dinamică, în care au putut vedea dans pe ritmuri diverse, de la înflăcăratul flamengo la balet clasic.

Compania de spectacole „Mario Dance Atelier” a fost înfiinţată în aprilie 2011 la Cluj şi prezintă spectacole originale, având deja 5 ani de activitate intensă, respectând din plin „motto-ul” conducătorului sau, Mario: „Talentul nu se inventează, el este rodul creaţiei divine”… Aş spune eu şi multă, multă muncă dedicată.
Marian Grosu, cunoscut în lumea artistică sub numele de Mario, s-a reîntors la Teatrul Muzical „Nae Leonard” după 26 de ani, cu spectacolul „Dance Emotion”.
Acest „show” ne arată o mare pasiune în care dansatorii se exprimă cu o forţă extraordinară venită dintr-o emoţie nebună după dans.

După părerea coregrafului „orice lucrare de artă ajunge să elibereze oamenii emanând emoţii profunde numai dacă acea lucrare atinge limitele simplităţii”… Aş adauga, simplitate dar nu simplism pentru că dansul lui Mario arată rafinament şi esenţa artei lui Terpsichore (muza dansului).

 

Sursa: http://stiridegalati.ro/